Cautare

1875 de rezultate pentru "antena 1 pitesti accidente" (2.57 secunde)
Un alt factor care influenteaza, in general, valoarea despagubirilor morale in cazul unor asemenea accidente este disponibilitatea familiilor de a negocia cu cel care a provocat accidentul si cu compania de asigurari.
Potrivit celor de la riscograma.ro, la un salariu mediu brut de 2.100 de lei, de exemplu, omul pleaca acasa cu 1.500 de lei net, reprezentand 54,5% din venituri.
Bazinul trebuie amplasat pe o suprafata solida si plana pentru a preveni prabusirea lui sau vreo inundatie, cauzand accidente personale sau distrugeri de bunuri.
"Omniasig Vienna Insurance Group confirma faptul ca aeronava implicata in tragicul accident de luni, 20 ianuarie, apartinand Scolii Superioare de Aviatie, era asigurata lacompania noastra prin intermediul unei polite de raspundere civila fata de terti si a unei polite de asigurare de accidente a personalului navigant si a pasagerilor.
Vreau sa cred ca acest lucru nu se intampla in prezent, insa daca practica instantelor din Romania se va indrepta spre una asemanatoare celei a instantelor din Italia, acest fapt va determina cu siguranta si o aliniere, mai devreme sau mai tarziu, a nivelului primelor de asigurare RCA cu cel al primelor RCA din Italia, care se situeaza la o medie de peste 1.000 de euro/an, fata de o medie de doar 100 euro/an in Romania la ora actuala.", spune Greceanu.
"In Romania mor anual 3.000 de oameni in accidente, intr-un accident sunt doi morti si trei raniti, din cei trei mai moare unul pe patul de spital.
Emilia Bunea etse CEO al Metropolitan Life, cea mai mare companie de asigurari de viata de accidente si imbolnavire din Romania si a doua cea mai mare companie de asigurari de viata pe piata locala, cu o cota de piata de 16.
1. ... - cheltuielile reprezentand contributiile pentru asigurarile sociale, pentru constituirea Fondului pentru plata ajutorului de somaj, pentru asigurarile sociale de sanatate, pentru accidente de munca si boli profesionale, precum si alte contributii obligatorii pentru contribuabil si angajatii acestuia;
Serviciul TraficOK ofera date din trafic ce vizeaza ambuteiaje, accidente, drumuri in lucru, conditii meteo nefavorabile pentru trafic si monitorizeaza majoritatea municipiilor din tara, dar si principalele si cele mai aglomerate sosele din Romania:
1. ... Periodic, ISU si Romatsa fac aplicatii pe aceste calculatoare pentru a simula accidente de aviatie si reactia la acestea.
In caz de accidente sau actiuni de vandalizare si furt, camerele de luat vedere asigura oamenilor legii datele necesare in vederea gasirii inculpatilor si sanctionarii acestora conform legii aflate in vigoare.
Se mai petrec si accidente. O sa pretend ca nu s-a intamplat nimic si imi voi vedea de viata mea.
"Este trist cand se intampla astfel de accidente. Acest eveniment care a avut loc azi dimineata la Londra nu a fost chiar atat de infricosator, se putea intampla oriunde, pacat ca au murit niste oameni.
De altfel, cu aceasta ocazia, Denisa si sotul ei au prezentat si patru cazuri impresionante, pe care le-au preluat si de care se ocupa, pentru a le reabilita din toate punctele de vedere si a oferi pacientilor din nou o viata cat mai apropiata de cea pe care o aveau inaintea nefericitelor accidente prin care au trecut.
Dar investigatiile sunt greu de continuat, cand accidente ciudate incep sa aiba loc, totul legandu-se de afaceristul Enoch Oswald, una dintre cele mai importante figuri ale orasului (si in casa caruia lucra, de cincisprezece ani, una dintre martorele cheie in procesul Mathry).
Pornind de la cele mai frecvente cauze ale mortii (boli, accidente, dezastre, sinucideri, eutanasii, omucideri), urmate de modalitatile de eliminare sau conservare a cadavrelor, inclusiv modurile de mumificare utilizate din Egiptul antic si pana in prezent, continuand cu prezentarea metodelor de investigare criminalistica a omorului, cartea prezinta in partea finala si aspecte spirituale ale mortii umane constind in prezentarea comparativa a conceptelor religioase despre moarte si, totodata, demersurile de comunicare cu cei plecati dintre noi.
In plus, autoritatile de la Berlin amintesc faptul ca tara noastra ocupa un loc fruntas in Uniunea Europeana la capitolul accidente rutiere mortale.
In cei 10 ani ai studiului au fost inregistrate 15.330 de accidente cardiace, iar dintre acestea putin mai mult de jumatate au avut ca rezultat decesul pacientului in termen de cel mult 28 de zile de la producere.
Gronbaek a mai declarat faptul ca persoanele care consuma frecvent vin au un nivel de educatie mai ridicat, sunt sanatoase si mai putin predispuse la obezitate, in comparatie cu oamenii care consuma bere si au un nivel de educatie scazut, iar din punct de vedere medical sunt predispuse obezitate si accidente cardio-vasculare.
Insa administrarea lor a fost diminuata, deoarece sporeste riscul de accidente trombo-embolice. In prezent, estrogenii sunt prescrisi intr-un numar restrans de cazuri si sunt sistematic asociati prevenit unui tratament anticoagulant.
google-analytics.com